přejdi na obsah | přejdi na submenu | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

CZ SK

Přihlášení do klubu

Registrace Přihlášení


Menu



Vepřové maso na pivu

Co budeme potřebovat?

sádlo 1 lžíce
vepřové maso 600 g
sůl špetka
celý kmín 1 lžíce
pivo 250 ml
strouhanka 2 lžíce
cibule 1 ks
pepř 1 lžíce
Na sádle nebo oleji zpěňte cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a podlijte troškou
piva. Dochuťte solí, pepřem, kmínem a celou směs nechte podusit, až ztratí šťávu. Poté
zasypejte strouhankou, podlijte vodou, zbytkem piva a krátce povařte. Výsledný pokrm
podávejte ideálně s brambory.
Tisk receptu

Diskuze k receptu: počet příspěvků: 2

Pravidla k diskuzi

  • Novy obrazok Dobrůtka
    jane.milotova (23. 03. 2011 - 15:02)
    Celkem lehký,ale hodně chutný receptík.Mnam,mnam...
    odpovědět
  • Novy obrazok Dobrůtka
    jane.milotova (23. 03. 2011 - 15:02)
    Celkem lehký,ale hodně chutný receptík.Mnam,mnam...
    odpovědět

Přidej další názor

Aktualizováno: 22. 05. 2009 - 09:36



Jak vám chutnalo?

Přidej hodnocení

Hodnotilo: 1 lidí

Přidej recept do oblíbených

Novy obrazok
  • Chod: hlavní chod
  • Náročnost:Střední
  • Počet osob: 4
  • Doba přípravy: 30 min
  • Šéfkuchař:
  • Autor receptu:Vitana

Vyzkoušejte také


Tisk stránky | Pošli e-mailem