přejdi na obsah | přejdi na submenu | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

CZ SK

Přihlášení do klubu

Registrace Přihlášení


Menu



Zázvorová omáčka

Co budeme potřebovat?

vývar 500 ml
zázvor špetka
hladká mouka lžíce
cukr 3 lžíce
sůl podle chuti
máslo 2 lžíce
V menším hrnci rozpustíme máslo s cukrem, necháme zkaramelizovat, přidáme přidáme hladkou mouku, uděláme jíšku a rozmícháme s hovězím vývarem. Potom osolíme, okořeníme nastrouhaným zázvorem, krátce povaříme a propasírujeme. Omáčka se hodí k pečeným masům, zejména hovězímu a zvěřině.
Tisk receptu

Diskuze k receptu: počet příspěvků: 0

Pravidla k diskuzi

Přidej další názor

Aktualizováno: 22. 05. 2009 - 09:36



Jak vám chutnalo?

Přidej hodnocení

Hodnotilo: 0 lidí

Přidej recept do oblíbených

Novy obrazok
  • Chod: omáčka
  • Náročnost:Lehký
  • Počet osob: 4
  • Doba přípravy: 35 min
  • Šéfkuchař:
  • Autor receptu:Vitana

Vyzkoušejte také


Tisk stránky | Pošli e-mailem