přejdi na obsah | přejdi na submenu | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

CZ SK

Přihlášení do klubu

Registrace Přihlášení


Menu



Anýzové šištičky

Co budeme potřebovat?

olej na smažení
moučkový cukr podle chuti
hladká mouka 175 g
sůl špetka
cukr 1 lžíce
voda 250 ml
anýzová semena 2 lžíce
vejce 1 ks

Ve velkém hrnci svařte 250 ml vody s cukrem, solí a anýzem. Do vroucí směsi přisypávejte postupně mouku. Dohladka vařečkou rozšlehejte, poté odstavte z ohně a důkladně vmíchejte vejce.

Pomocí cukrářského sáčku se širším koncovým nástavcem vytvořte 7 cm dlouhé šištičky, které usmažte dozlatova na pánvi. Hotové anýzové šištičky obalte ještě teplé v moučkovém cukru a ihned podávejte.

Tisk receptu

Diskuze k receptu: počet příspěvků: 0

Pravidla k diskuzi

Přidej další názor

Aktualizováno: 22. 05. 2009 - 09:36



Jak vám chutnalo?

Přidej hodnocení

Hodnotilo: 0 lidí


Tisk stránky | Pošli e-mailem