zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Jehněčí maso na Moravance

2,9 Hodnotilo: 1177 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Oslava
Náročnost
Střední
Doba přípravy
 
Počet osob
Autor

CO BUDEME POTŘEBOVAT

jehněčí maso
500 g
uzený špek
Moravanka
1 ks
česnek
Masox
1 kostka
sůl
pepř
máslo
1 lžíce
rýže
2 sáčky
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Maso osolíme, opepříme a dáme do pekáčku. Zeleninu z Moravanky rozkrájíme a dáme jí včetně nálevu na maso. Přidáme uzený špek nakrájený na kostičky, česnek nakrájený na tenké plátky, Masox rozpuštěný v teplé vodě a dáme péci v zakrytém pekáčku do trouby. Pečeme cca 1 hodinu, zaprášíme trochou mouky a podáváme s uvařenou rýží.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Jehněčí maso na Moravance

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT