Rozlítaná krůta

  • Hlavní
    chody
  • Rychlé večeře
  • 30 min
  • 4
Rozlítaná krůta
3.0
4201

Budete potřebovat

Olej 50 ml
Střední cibule nakrájená na jemno 1 ks
Slanina nakrájená na kostičky 50 g
Párky nakrájené na kolečka 50 g
Krůtí plátky 300 g
Sůl
Černý pepř mletý
Tmavý základ Vitana 1 ks
Vejce uvařené natvrdo 1 ks
Sterilizované okurky nakrájené na kostičky 1 ks
Hořčice plnotučná 2 kávové lžičky
Voda 50 ml

Příprava receptu

Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, slaninu a párek cca 1 minutu, pak přidáme krůtí maso, které jsme si ochutili solí a pepřem, vše restujeme do zlatova. Poté zalijeme vodou a tmavým základem, za stálého míchání přivedeme k varu, a za občasného promíchání vaříme cca 10 minut. Mezitím přidáme hořčici a vejce na kostičky.

Uložit do pdf Tisknout

Kam pokračovat

Svatomartinské rohlíčky