zavřít

MENU

Recepty

ZPĚT NA Recepty

Zapečený tuňák v rajčatovém županu

2,8 Hodnotilo: 2831 lidí
Chod
Hlavní chod
Příležitost
Rychlé večeře
Náročnost
Snadné
Doba přípravy
35 min.
Počet osob
4 osoby
Autor
Vitana

CO BUDEME POTŘEBOVAT

tuňák v oleji
plechovka
větší rajčata
4 ks
voda
800 ml
 
 

PŘÍPRAVA RECEPTU

Rajčata podélně rozpůlíme a dužinu vydlabeme. Obsah sáčku rozmícháme v 800 ml studené vody a dobře promícháme. Tuňáka naloženého v oleji vysypeme z plechovky, olej scedíme, maso rozmělníme na malé kousky, smícháme s 8 polévkovými lžícemi tekuté směsi, dobře promícháme a naplníme vydlabané půlky rajčat. Naplněné půlky rajčat umístíme do větší zapékací misky, podlijeme zbytkem tekuté směsi, ozdobíme olivou či lístkem bazalky a zapékáme v předehřáté troubě při 200 °C po dobu 10 minut. Dle chuti podáváme s uvařenými těstovinami, rýží či zeleninovým salátem. Při pečení respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILEM?
ODESLAT
X ZAVŘÍT

Zapečený tuňák v rajčatovém županu

X ZAVŘÍT

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

PŘEČTĚTE SI VÍCE ZAVŘÍT