Bramborové noky s kuřecím masem, rajčata, sýr pecorino

  • Hlavní
    chody
  • Pro každý den
  • 30 min
  • 4
Bramborové noky s kuřecím masem, rajčata, sýr pecorino
3.1
3103

Budete potřebovat

bramborové noky 800 g
voda 2 l
sůl 10 g
kuřecí maso 400 g
Gurmánské italské koření od Vitany 4 g
olivový olej 10 g
loupaná rajčata v plechovce 200 g
sýr pecorino 80 g
cibule 40 g
česnek 5 g

Příprava receptu

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, přidáme olej a necháme chvilku odležet. Poté zprudka opečeme na olivovém oleji. Maso vyndáme z pánvičky a necháme odpočinout. Na pánvi si orestujeme stroužek česneku, cibuli, přidáme drcená loupaná rajčata a krátce povaříme. Přidáme opečené maso a uvařené bramborové noky. Zdobíme sýrem pecorino.
Uložit do pdf Tisknout

Kam pokračovat

Pečený losos s italským risotem